Tvättbjörnar som husdjur – Vad du bör veta

Tvättbjörnar är mycket söta djur. Detta är en av de viktigaste anledningarna till att många människor väljer att anta tvättbjörn som husdjur. Tyvärr har många människor som gör beslutet att anta ett husdjur tvättbjörn är okunniga om att ta hand om dessa vilda djur, liksom andra saker som bör tas i beaktande om att ha ett husdjur tvättbjörn. Här kommer vi att ta en mycket närmare titt på några av de många saker som du bör veta om tvättbjörnar som husdjur innan du gör beslutet att anta en.
Tvättbjörnar Kräv en stor mängd tillsyn
Tvättbjörnar är kända för att ta sig i trubbel. I själva verket är den vision som många av oss har av fladdermöss dem gräva igenom en soptunna och orsakar sopor att spilla i mitten av vägen tills någon rensar upp. Vad många inte inser är att tvättbjörnar kräver en stor mängd tillsyn. I vissa situationer kan detta innebära att tvättbjörn inte kan lämnas ensam hemma, men detta är verkligen tenderar att variera beroende på den specifika djuret. Du absolut inte vill lämna en tvättbjörn hem ensam i ett rum där det finns en fullständig soptunna.
Det är olagligt att ha ett husdjur Raccoon i vissa stater
En av de viktigaste sakerna som du bör veta är att i vissa stater är det olagligt att ha en tvättbjörn som husdjur. I andra länder kan du ha ett tillstånd för att lagligt hålla ett husdjur tvättbjörn. Innan du gör beslutet att anta ett husdjur tvättbjörn, kan du överväga att ta reda på vad lagarna i ditt tillstånd i fråga om att exotiska husdjur är. Om du råkar ha ett husdjur tvättbjörn i ett tillstånd där det är olagligt att göra det, eller om du inte har träffat tillståndsplikten, är det viktigt att komma ihåg att du kan sluta med att betala böter.
Tvättbjörnar behöver vanligtvis att släppas ut i naturen
Efter en tvättbjörn har vänt ett år gammal, är det viktigt att beakta att släppa den i sin naturliga miljö. Den främsta orsaken är att en gång tvättbjörnar är redo att para sig, de tenderar att bli alltmer aggressiv. Även om det kan bero på tvättbjörn själv, är det bästa att göra släppa det. Tyvärr kan detta vara ganska svårt om du har barn som har vuxit fast på tvättbjörn – eller om du växer ansluten till tvättbjörn själv. Det är också mycket viktigt att komma ihåg att när en tvättbjörn har bott i ett hus under en lång tid kommer det att bli mycket svårt för den att anpassa sig till att leva i det vilda.
Tvättbjörnar bör få en rabiesvaccination om möjligt
Även om de ofta är svåra att hitta, det finns veterinärer som är villiga att behandla exotiska djur. Om du kan hitta en i eller runt ditt område, kommer du definitivt överväga att ta din tvättbjörn för en rabiesvaccinering. Tvättbjörnar är kända för att vara en av de djur som oftast blir rabiat, varför denna vaccination är så viktigt. Du bör särskilt ha ditt husdjur tvättbjörn vaccineras om du planerar att låta honom eller henne att gå utomhus.
Tvättbjörnar har särskilda kostkrav
Mycket som de flesta andra djur, behöver fladdermöss har specifika kostkrav. Eftersom tvättbjörnar är benägna att fetma, kommer du definitivt se till att du följer kostkrav i en tvättbjörn så mycket som möjligt. En tvättbjörn kost bör huvudsakligen bestå av grönsaker, frukt, fisk och fågel. De bör inte äta rött kött eller fläsk, eftersom dessa kött är kända för att ha högre fetthalt, som kan orsaka fetma.
Tvättbjörnar är kända för att göra underbara kompanjoner
Alla som någon gång haft ett husdjur tvättbjörn kommer sannolikt att säga att de gör underbara kamrater. Även om de kan bli aggressiva när de har mognat, är fladdermöss kända för att vara mycket vänliga och lekfulla djur i allmänhet. Av denna anledning, är det inte ovanligt för dem att repa och bita. Du kanske vill ägna stor uppmärksamhet åt hur gästerna kan reagera när runt tvättbjörn, för att undvika skador. Tvättbjörnar kommer inte nödvändigtvis bita skada någon, men de kommer att bita när de känner sig hotade eller rädda på något sätt. Sammantaget är det dock säkert att säga att en tvättbjörn kan göra en underbar följeslagare till rätt person. Deras kamratskap jämförs ofta med den för en katt – så om du är en katt älskare, så finns det en god chans att du kan hitta en vän i en tvättbjörn också.

Annie, Dearest Cat jag någonsin känt
Ett miljövänligt metod för att befria ditt hem av loppor
Ode till en persisk katt
Mellanmål som en hund skulle älska: 5 hälsosamma mellanmål för din hund
Hur man gör en Ant Gratis katt eller hund matskålen
Alla hjärtans dag Presenttips för ditt husdjur
Extreme djurälskare: Varför får vissa människor gillar hundar så mycket?
Dog Training Made Easy
Designer Hundraser: The Cockapoo
Den kvinnliga Praying Mantis kommer att äta Man Under eller efter parning
Guide till hur en kattens ögon fungerar

Leave a Reply